Game Dev Tycoon, App Store'daki yerini aldı

Bir video oyun geliştiricisi görevini üstlendiğiniz Game Dev Tycoon isimli yapım, iOS işletim sistemli cihazlar için bugün indirilmeye sunuldu.

Akıllı telefon sektörünün kullanıcıları son dönemlerde mobil oyun dünyasına olan ilgisini arttırırken, önemli üreticiler sürekli olarak yeni oyunlar hazırlamaya devam ediyor. Bu bağlamda geliştirilen ve farklı hikayesi ile tasarım anlayışı ile ön plana çıkan Game Dev Tycoon isimli yapım, ilk olarak iOS mobil işletim sistemli cihazlar için yayınlandı.

Video oyun geliştiricisi rolünü üstlendiğiniz Game Dev Tycoon isimli oyun an itibariyle App Store üzerinden indirilebilirken, oyunu cihazlarınıza yüklemeniz için 17,99 TL ücret ödemeniz gerekecek. Masaüstü sürümüne göre daha geniş bir hikayeyi içeren oyun, yeniden tasarlanan kullanıcı arayüzü ve yeni bir süper zor oyun modu ile karşımıza çıkıyor. Geliştirilen bu mobil oyunun gölgesinde. oyunun PC sürümünü de güncelleme alacağı dedikodusu konuşulmaya başlanıldı.

Oyunun hikayesi 1980 yıllında küçük bir garajın ofisinde başlarken, bu garajta yer alan yazılımcılar bir video oyunu geliştirmeyi amaçlıyor. Video oyunu geliştirdikten sonra onu başarılı satış rakamlarına ulaştırıp elde ettiğiniz gelirlerle kendinize bir şirket inşa etmeniz gerekiyor. Daha sonra ise sektördeki diğer rakiplerinizle liderlik koltuğuna oturmak için bir savaş içerisine giriyorsunuz.

Game Dev Tycoon isimli oyun, kısa süre ardından ise yani 2018 yılının Ocak ayında Google Play Store'daki yerini alacak.

Whatsapp