Galaxy S9'un Arka Tasarımında Radikal Değişiklikler Yapılacak

Samsung'un 2018 amiral gemisi Galaxy S9'un arka tarafı, alışılagelmiş Samsung tasarımından çok farklı olabilir.

Galaxy S9 hakkında söylentiler ve haberler gelmeye devam ederken, Samsung'un bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu için beklentiler sürekli olarak büyüyor. En son söylentilere göre, Galaxy S9'un "çok değişeceği" ileri sürülüyor. Bu iddialar aynı, Samsung'un Galaxy S9'un arka panelinde bazı tasarım değişiklikleri yapabileceği anlamına geliyor.

Peki Güney Koreli şirket, telefonun arka tasarımında neleri değiştirebilir? Belki de parmak izi sensörünü yeniden konumlandırarak bir çok müşterinin eleştirilerine hedef olan tasarımı ortadan kaldırabilir. Ayrıca, Galaxy S9 akıllı tlefonun arka tarafında çift kamera sisteminin de olması bekleniyor.

Geçmişte paylaştığı bilgilerle güvenirliği kanıtlayan Çin merkezli bir kaynak, Galaxy S9'un arka tasarımının çok fazla değişeceğini iddia ediyor. Bu noktada daha ayrıntılı bilgi verilmedi.

Aynı kaynak, kısa süre önce sürekli olarak söylentilere konu olan optik parmak izi tanıma teknolojisinin, Galaxy S9 için hazır olmayacağını iddia etti. Bu da, yeni amiral gemisinin ekrana entegre bir parmak izi algılayıcısınq sahip olmayacağı anlamını taşıyor.

Makul olarak beklenebilecek değişiklikler arasında, arkada bir çift kamera sisteminin yer alması bulunuyor. Samsung, parmak izi sensörünü yeniden konumlandırabilir, böylece kullanıcıların parmak izi tarayıcıya ulaşmak için verdikleri mücadele, yerini daha iyi bir kullanıcı deneyimine bırakabilir. 

Şunu tekrar hatırlatmakta fayda. Samsung bile henüz Galaxy S9'un nihai tasarımına karar vermemiş olabilir. Bu durumda akıllı telefon resmi olarak tanıtılana kadar Galaxy S9 hakkında birçok çelişkili haber duyacağız. Samsung, Galaxy S9'u önümüzdeki yılın başında tanıtacak. 

Whatsapp