Galaxy S9+'a ait render görselleri sızdırıldı

Samsung firması geliştirmekte olduğu yeni nesil akıllı telefon serisi Galaxy S9 ile özellikle son dönemlerde gündemden düşmemeyi başarıyor. Cihaza ait ilk render görseli kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon üretiminin bir numaralı adı olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, Galaxy S8 ve Note 8 serisinin üstün başarısından oldukça memnun kaldı. Bu bağlamda yeni nesil akıllı telefon modellerini geliştirmeye koyulan şirketin, kısa süre içerisinde karşımıza Galaxy S9 serisi ile birlikte çıkmaya hazırlanıyor.

Bu bağlamda ise firmaya yakın kaynaklar tarafından bilgi sızdırılması gerçekleştiren Benjamin Geskin, bu bilgiler doğrultusunda S9 ve S9+ modeline ait bir render görselini kamuoyu ile paylaştı. Paylaşılan bu görsellere baktığımızda iki cihazda da ekran ve gövde oranı 21:9 olarak tasarlanacakken, böylelikle cihazda ekran-gövde oranı yüzde 90'ın üzerine çıkmış olacak.

Şirket Note 8 modeli ardından ilk olarak çift kamera teknolojisini Galaxy S9+ modelinde kullanacakken, bu iki kamera cihazın arka yüzünde dikey olarak konumlandırılacak. Yüz tarama teknolojisinin yanı sıra güvenli ile çoğu kullanıcının daha çok tercih ettiği parmak izi sensörünü de bünyesinde barındıracak olan cihazın bu parmak izi okuyucu hemen arka yüzde yer alan çift kamera sensörünün altına yerleştirilecek.

Cihazın ön yüzünü detaylı olarak incelediğimizde siyah ekran çerçevesinin neredeyse artık hiç görülmeyeceğini söyleyebilir ve sadece ekranın üst kısmında sensör ile kameranın yer alacağı bölümde oldukça ince bir siyah alanın yer aldığını söyleyebiliriz. Bakalım Samsung Galaxy S9 seriyle sektörde başarılı olmaya devam edecek mi?

Whatsapp