Galaxy S9 ve S9+'ın Hızlı Şarj Desteği Sertifika Sürecinde Doğrulandı

Şubat ayında gün yüzüne çıkması beklenen Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın sahip olacağı Hızlı Şarj Desteği, sertifika sürecinde doğrulandı.

Sertifikalar, en azından güç kaynağı açısından Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 + 'ın tanıdık bir resmini çiziyor. Brezilya Sertifika ajansı, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarda batarya kapasite artışı olmayacağını açıkladı ve şimdi Çin 3C sertifika süreci, Galaxy S9 ikisilisinin hızlı şarj desteğini detaylandırdı. 

Bu, mevcut modellerde olduğu gibi 15W'a kadar güç anlamına geliyor (9V @ 1.67A). SM-G960x modelleri S9'u ifade ediyor, SM-G965x ise Galaxy S9+' işaret ediyor. Bu arada, model numarasının sonundaki "x" cihazın satışa sunulacağı ülkeyi belirtiyor. Örneğin bu rakam 0 olursa cihaz Çin'de, 8 olursa Tayvan'da satışa sunulacak demektir. 

15W Adaptive Fast Charge, Galaxy S6'nın dayanan bir teknoloji ve o zamandan beri üzerinde çok fazla geliştirme yapılmamış gibi görünüyor. Bu arada, kablosuz şarj teknolojisi ise önemli ölçüde gelişme kaydetti. 

Samsung Galaxy S9 ikilisi bölgeye göre Qualcomm Snapdragon 845 veya Samsung Exynos 9810 yonga seti ile satışa sunulacak. GawS9'un 4GB RAM ve 12MP tek kameraya sahip olması beklenirken, Galaxy S9+'ın ise 6GB RAM’e ve çift kamera kurulumuna sahip olacağı iddia ediliyor. Şubat ayının sonlarında düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Mart ayının ilk yarısında raflardaki yerini alması bekleniyor. 

Whatsapp