Galaxy S9 ve S9+'ın 128GB Depolama Alanına Sahip Versiyonu Satışa Sunuldu

Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S90 şimdi de 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonları ile satışa çıktı.

Güney Koreli akıllı telefon devi Samsung, geçtiğimiz ayın sonlarında en yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini duyurmuştu. Mart ayı ile birlikte satışa sunulan iki akıllı telefonun 64GB ve 256GB versiyonları satışa sunuldu. Bugün Hindistan'dan gelen bilgilere göre ise Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın şimdi de 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu satışa sunuldu. 

Samsung Galaxy S9'un 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu Hindistan'da 61.900 Rs yani ortalama olarak 950$ fiyat etiketine sahip. Galaxy S9+'ın 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise 68.900 RS (1.060 $) fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Bu iki cihaz Samsung Online mağazadan üzerinden ve ülkedeki seçili perakende mağazalarında üzerinden satın alınabiliyor ancak henüz Hindistan'daki en büyük online alışveriş sitesi Flipkart üzerinde satışa sunulmadı. 

Samsung çeşitli cazip kampanyalarla Galaxy S9 ikilisinin Hindistan satışlarını artırmayı hedefliyor. Bu kampanyalar arasında operatör anlaşması ile data hediyesi, kredi kartı için vade farksız taksit ve çeşitli aksesuar hediyeleri dikkat çekiyor. 

Whatsapp