Galaxy S9 ve S9+ için Android Pie Tabanlı One UI Kararlı Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı 

Samsung, 2018 amiral gemisi cihazları Galaxy S9 ve Galaxy S9+ için Android 9.0 Pie tabanlı One UI arayüzüne sahip güncellemenin kararlı sürümünü yayınlamaya başladı.

Samsung nihayet Android Pie güncellemesini Galaxy S9 ve S9 + için kullanıma sunmaya başladı. One UI ile birlikte kararlı Android Pie güncellemesi, Almanya'daki Galaxy S9 ve Galaxy S9+ sahipleri için yayınlandı. Güncelleme, Android Oreo ve Android Pie beta test sürümü kullanan tüm cihazlar için kullanılabilir durumda. .Son güncellemenin yazılım sürümü, sırasıyla Galaxy S9 ve Galaxy S9 + için G960FXXU2CRLI ve G965FXXU2CRLI şeklinde listeleniyor. 

Güncelleme 1.7GB civarında boyuta sahip ve Aralık ayı güvenlik düzeltme ekini de beraberinde getiriyor. Android Pie tabanlı One UI kullanıcı arayüzü, arayüze yepyeni bir görünüm getiriyor. Şirket son olarak, Galaxy Note 9 için One UI beta testlerine başlamıştı ancak henüz bu cihaz için kararlı sürüm yayınlanmadı. 

Siz de bir Galaxy S9 veya Galaxy S9 + kullanıcısıysanız, güncellemeyi Ayarlar »Yazılım güncellemesinden kontrol edebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, güncelleme hem Android Oreo hem de Pie beta test cihazları için yayınlanıyor. 

Whatsapp