Galaxy S9 ve S9+ Avrupa'da Çift SIM Kart Desteği ile Satışa Sunulabilir

Samsung Galaxy S9'un Almanya destek sayfası, akıllı çift sim kart desteğine sahip olacağı iddialarını yeniden gündeme taşıdı.

Samsung Galaxy S9'un Almanya'daki resmi resmi destek aktif oldu ve akıllı telefona dair bazı gizli bilgileri de ortaya çıkardı. Resmi destek sayfası esas olarak, Galaxy S9 ve Galaxy S9 +'ın Avrupa'da çift SIM kart destekli versiyona sahip olacağını doğruluyor. 

Galaxy S9 destek sayfasında SM-G960F model numarası uluslararası versiyonu ifade etmek için listeleniyor. Çift sim destekli versiyonu işaret eden versiyon ise SM-G960DS model numarası ile listeleniyor. 

Galaxy S9 ve Galaxy S9 +, muhtemelen iki nano SIM kartı ya da bellek genişletme için bir adet nano SIM ve bir microSD kart barındırabilen Galaxy S8 ve S8 + ve Galaxy Note8 Duos modellerinde de bulunan melez kart yuvasına sahip olacak. Duos modelleri, daha önce de bazı seçkin pazarlarda satışa sunulmuştu. Bu nedenle Samsung'un yine aynı yolu takip edeceği düşünülüyor. 

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+, resmi olarak 25 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak. Bununla birlikte iki akıllı telefonun duyurunun hemen ardından ön siparişle sunulacağı ve Mart ayı ortalarından itibaren raflardaki yerini alarak satışa sunulacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp