Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus, FCC Sertifikası Aldı

Amerikan otoritesi FCC'yi ziyaret eden Galaxy S9 ve Galaxy S9+ hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Galaxy S9'a ait olduğu iddia edilen perakende kutu görüntüsünün sızıntısını takiben, Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi ikilisi FCC'den geçti ve Güney Kore merkezli şirketin bu yıl sunacağı S-serisinden neler bekleyeceğimiz konusunda yeni bilgiler ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus'ın MWC 2018'den sonra New York'ta kendi etkinliğini yapmak yerine Şubat ayında MWC 2018'de duyurulacağını resmi olarak doğruladı. Başka bir deyişle, bu yılki duyuru normalde olduğundan bir ay önce gerçekleşecek ve son FCC dosyasının zamanlaması da bu bilgiyi onaylamış gibi görünüyor. Galaxy S9 ve S9 Plus'ın FCC'ye yaptığı ziyaret çok fazla detayı ortaya çıkarmazken, hala birkaç nedenden dolayı incelemeye değer. 

İlk olarak, SM-G960 ve SM-G965 model numaraları, Galaxy S9 ve S9 Plus için doğrulanmış oldu. Burada listelenen ve model numarası U, U1, W veya XU ile biten birkaç versiyon var. U, ABD'ye cihazın versiyonu olduğunu ve U1'in özellikle sim kilitsiz olarak satılacak modeller için olduğunu belirtiyor. W işareti Kanada versiyonunu XU ise demo ürünleri işaret ediyor. FCC Kimliği ayrıca, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus için de görebileceğiniz desteklenen GSM, CDMA, LTE ve UMTS bantlarının tam listesini veriyor. Esasen, Galaxy S9 ve S9 Plus, operatörden bağımsız olarak tüm önemli bantları destekleyecek. 

İkincisi ise Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın ürün etiketinin, önceki Galaxy modelleriyle aynı yerde arkada en altta FCC etiketine sahip olacağını gösteriyor. Bununla birlikte burada asıl ilginç olan, FCC etiketinin Galaxy S9 ve S9 Plus'ın Vietnam'da üretildiğini açıkça ortaya koyduğu gerçeğidir. Bu bir tesadüf olabilir, ancak Galaxy S9 perakende kutusu üzerinde gördüğümüz ve değişken diyafram açıklığı özelliği de dahil olmak üzere belirtilen özellikler gerçek olabilir. 

Whatsapp