Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Kılıf Videosunda Mor Versiyon Ortaya Çıktı

İnternete sızdırılan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Kılıf videosu, cihazın mor renkli bir versiyonla da satışa sunulacağına işaret ediyor.

Mobile Fun adlı sitede Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın resmi aksesuarlarına yakından bakabileceğiniz bir video yayınlandı. Bu kılıflar, geçtiğimiz yıl Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için sunulan aksesuarları andırıyor hatta aradaki tek fark, aksesuar kutusundaki akıllı telefonun adı ve tabii ki kameraların ve parmak izi sensörlerinin yerleştirilmesi oluyor. 

Kılıflar, aslında birbirlerine o kadar benziyor ki videoyu sunan kişi bu kılıfı bir Galaxy S8'e denedi ve birbiri ile uyumlu olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle Galaxy S8 ve Galaxy S9 ikilisi arasında gözle görülür bir boyut farkı ve tuş yerleşimi farkı olmayacak diyebiliriz. 

Hatta tüm kapaklı kılıf fonksiyonları da çalışıyor. Saati görebilir, bildirimlere bakabilir ya da gelen aramaları cevaplayabilirsiniz. Bununla birlikte, kılıfı, telefonda video izlemek için Stand olarak da kullanabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=dTHF83PZUYo

Burada ilginç olan bir diğer nokta ise Galaxy S9'un renk seçenekleri olarak. Videoya göre Siyah, Mavi ve Rose Gold renk seçeneklerine ek olarak Mor renkli Galaxy S9'un da geleceği görülüyor. Bu sadece kılıf için bir renk seçeneği de olabilir ancak Samsung'un farklı bir sende sahip Galaxy S9 modelini sunma olasılığı da bulunuyor. Samsung yeni renkli Galaxy S9'u başlatıyor olabilir. Benzer görünümlü Galaxy S8'ler arasında öne çıkacak yeni bir renk sunmak da Samsung açısından mantıklı olacaktır. 

Samsung Galaxy S9, 25 Şubat tarihinde Barselona'daki MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacak. Galaxy S9'un yukarıda bahsettiğimiz yenilikleri dışında daha hızlı bir işlemci, Super Slow-Motion yeteneklerine sahip yeni bir kamera deneyimi ve Samsung Experience 9 ile birlikte Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olması bekleniyor. 

Whatsapp