Galaxy S9 ve Galaxy A8 İçin Mayıs Ayı Android Güvenlik Yaması Geldi

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy A8 modelleri için Mayıs 2018 tarihli en yeni Android güvenlik yamasını içeren yeni bir güncelleme geldi.

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy A8 (2018) modelleri için yeni bir sistem güncellemesi dağıtmaya başladı. Yeni güncellemenin içerisinde Mayıs 2018 tarihli Android güvenlik yaması bulunuyor. Elbette güvenlik yamasının yanı sıra listede belirtilmese de genel cihaz performansı ve hata düzeltmeleri ile ilgili de hata düzeltmeleri yer alıyor.

Galaxy S9, G960FXXU1BRE5 yazılım sürüm numarası ve Mayıs 2018 için güvenlik düzeltme eki içeren bir güncelleştirme alırken Galaxy A8 (2018) modeli ise A530FXXS2ARE1 yazılım sürümüne sahip bir güncelleme alıyor. Geçtiğimiz günlerde A8 Plus modeli için dağıtılan Mayıs ayı güvenlik yamasının üzerinden birkaç gün geçmiş olmasına rağmen Güney Koreli şirket çok geç kalmadan A8 (2018) modeli içinde aynı güncellemeyi dağıttı.

Elbette A8 ve A8 Plus kullanıcıları bu noktada Android 8.0 Oreo güncellemesinin ne zaman geleceğini merak ediyor. Android P sürümünün beta versiyonu yayınlanmasına rağmen A8 ve A8 Plus gibi yeni diyebileceğimiz cihazların halen Android 7.1.1 Nougat işletim sistem ile çalışması birçok kişiyi mutsuz ediyor.

Galaxy S9 ve Galaxy A8 için dağıtılmaya başlanan Mayıs ayı Android güvenlik yaması güncellemesi şuanda OTA üzerinden bütün birimlere gönderiliyor. Güncellemenin cihazınıza ulaşması bir haftayı bulabilir. O sebeple belirli aralıklarla ayarlar menüsünden yazılım güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın.

Whatsapp