Galaxy S9 ile Galaxy S9+ güvenlik güncellemesi aldı

Sektörün en önemli ismi olarak karşımıza çıkan Samsung firmasının geliştirdiği Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri, Haziran ayı güncellemesine kavuştu.

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S9 ile Galaxy S9+ için hazırladığı güvenlik güncellemesini dağıtmaya başladı. Android işletim sistemi için hazırlanan Haziran 2018 güvenlik güncelleştirmesinin dağıtımları aşama aşama dünya bazında gerçekleştirilirken, önemli olduğu belirtilen çeşitli açıkların üstesinden geliyor.

Samsung Galaxy S9 modeli ile Samsung Galaxy S9+ modeli için hazırlanan bu güncellemenin G960FXXS1BRF3 model numarasını içerdiği belirtilirken Google’ın en son güvenlik yamasını içerdiği söyleniyor. Güncellemeye şu an ülkemizde bazı kullanıcıların erişebildiği belirtilirken, çoğu kullanıcının da hali hazırda güncellemeye erişemediğini söylediğini belirtelim.

Almanya, İtalya ve Polonya gibi birkaç ülkede daha boy göstermeye başlayan G960FXXS1BRF3 model numaralı güncellemenin, hafta içerisinde ülkemiz ve tüm dünyaya merhaba diyeceği düşünülüyor.

Güncellemenin telefonunuza ulaşıp ulaşmadığını görmek içinse, telefonunuzun menüsünden ilk önce Ayarlar ve daha sonra ise Yazılım sekmelerini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Galaxy S9 ile Galaxy S9+ satışları Samsung'u üzüyor


Akıllı telefon üretimi konusunda bir numaralı isim olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, açıkladığı yol haritasıyla birlikte dünya genelinde 2018 yılında 320 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirmeyi planladığını duyurmuştu. Daha sonra yılın ilk çeyreğinde şirket yoğun olarak gördüğü Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin siparişleri nedeniyle cihaz satış beklentilerini 350 milyon seviyesine çıkartırken, cihazların bir anda düşen satış rakamlarıyla olumsuz etkilenmişti.

Whatsapp