Galaxy S9 için Hyperknit Kapaklar, Online Mağazada Satışa Sunuldu

Samsung Galaxy S9'un aksesuarları, kendisinden önce online mağazalarında sayfalarında listelenmeye başladı. Galaxy S9 Hyperknit kapaklar, online mağazada yerini aldı.

Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+ tanıtımı heyecanla bekleniyor. Samsung, 25 Şubat tarihinde yılın ilk Unpacked etkinliğini düzenleneceğini açıklamıştı. Yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'la birlikte yeniden tasarlanan Samsung DeX Pad de büyük olasılıkla bu etkinlikte gün yüzüne çıkacak. Öte yandan aksesuar üreticileri, Samsung'un resmi tanıtım tarihini beklemeyecek gibi görünüyor. 

Son dönemde kumaş kaplamalı tasarımlar, teknoloji ürünlerinde yeni bir trend oluşturuyor. Kumaşlar artık, kılıf ve diğer akıllı telefon aksesuarlarında ve hatta akıllı hoparlörlerde de sık sık kullanılmaya başlandı. Samsung, Alcantara'dan Hyperknit'li kılıflara kadar mevcut geniş ürün yelpazesini daha da genişletecek gibi görünüyor. 

Şmdi, nedir bu Hyperknit diyenler olacaktır. Şimdiye kadar spor kıyafetleri için kullanılan dokulu bir yapıya sahip dokuma kumaşa, Hyperknit adı veriliyor. Genellikle Gri renk seçeneği ile sunuluyor ancak bazı üreticiler tarafından kırmızı renk seçeneği de oluşturuldu. 

Samsung Galaxy S9'un Hyperknit'li kapağı Romanya'da QuickMobile online mağazası üzerinde listelendi ve 30€ fiyat etiketine sahip. Bu fiyat, Alcantara kapakla aynı fiyat etiketi taşıdığı anlamına geliyor. 

Whatsapp