Galaxy S9 bataryasını, bu kılıfla iki katına çıkartın

3. parti aksesuar üreticisi olarak karşımıza çıkan ZeroLemon, Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modellerine ekstra batarya hacmi sunacak olan kılıf modelini duyurdu.

Akıllı cep telefonu üretiminin Güney Kore kökenli ismi olarak karşımıza çıkan Samsung firması, kısa süre öncesinde amiral gemisi cep telefonları Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Cihazların satışlarına kısa bir süre öncesinde başlanılırken, ZeroLemon isimli üretici de bu cihazlar için geliştirdiği yeni kılıf modelini duyurdu.

Bugüne kadar 3. parti aksesuar üretimi gerçekleştirilen üreticilerin geliştirdiği en önemli Galaxy S9 ve Galaxy S9+ kılıf modeli olarak karşımıza bu kılıflar çıkarken, Galaxy S9 ailesi altındaki tüm üyelerin batarya kapasitesini yüzde 105 oranında arttıracak. Kılıflar telefonun ön kısmında herhangi bir değişiklik yaratmayacakken, ancak telefonun arka kısmının tamamıyla değiştiğini ve bir nebze de olsa kabalaştığını söyleyebiliriz.

360 derece koruma sağlanabilmesi adına cihazın hem ön hemde arka yüzeyinde tamamıyla cihazın kasasının kavranılması sağlanılırken, bu da haliyle cihaza ekstra olarak kalınlık olarak geri dönüyor. Cihazın kılıfla birlikte düşme testinin yapıldığını öne süren ZeroLemon isimli şirket, tam olarak darbelerden korunduğunu belirtiyor.

Cihazın batarya ömrünü 2 katından daha fazlasına çıkartmayı başaran bu kılıf modelinin günlük yaşamda kullanılabilecek en mantıklı model olduğundan söz edebiliriz.  Hem şarj sürenizi maksimumum seviyeye çıkartacak olan bu cihaz, hemde dışarıdan gelen darbelere karşın koruma sergilemiş olacak.

Whatsapp