Galaxy S9 ailesinin orijinal zil sesleri yayınlandı

Samsung tanıtımını kısa süre öncesinde gerçekleştirdiği Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modelleri yeni zil sesleri ve bildirim tonlarıyla birlikte geliyor.

Akıllı telefon sektörünün en önemli üreticisi olarak karşımıza çıkan Samsung firması yeni amiral gemisi cep telefonu modelleri Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modellerinin tanıtımını kısa süre öncesinde gerçekleştirdi. Bu cihazları sadece donanımsal olarak güncellemeyen şirket, yazılım anlamında da oldukça önemli güncellemelere gitti.

Bu cihazlara özel olarak zil sesleri ve bildirim tonları da hazırlayan ekip, tüketicilerin ilgisini yeni zil sesleri ile üzerine çekmeyi amaçladı. Çoğu tüketicinin ilgisini üzerine çeken bu zil sesleri tüketiciler tarafından son dönemlerde internette aratılan en önemli konu başlıklarından birisi olarak karşımıza çıkarken, XDA-Developers forumunda ise bu parçalar cihazlardan dışarı aktarıldı.

Android işletim sistemli tüm cihazlara kolayca yüklenebilecek olan bu zil sesi dosyalarını kolayca cep telefonlarınıza indirecekken, dosyalar sıkıştırılmış halde olduğu için Android'li cihazlarınıza bir dosya yöneticisi eklemeniz gerektiğini belirtelim. Bu dosya yöneticisini ekledikten sonra ses dosyalarını çözebilir ve kolayca telefonunuza zil sesi yada melodi olarak ekleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ zil sesleri

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ bildirim sesleri

Whatsapp