Galaxy S9 ailesi, Turkcell'de sürpriz hediyelerle satışa çıktı

Turkcell birbirinden avantajlı hediyelerle birlikte, Samsung Galaxy S9 ailesinin satışlarına başladı. turkcell.com.tr'den cihazları satın alanların bu hediyeler yüzünü güldürmeyi başaracak.

Güney Kore merkezli akıllı cep telefonu üreticisi olan Samsung'un geliştirdiği yeni amiral gemisi cep telefonu modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın satışlarına ülkemizde başlanıldı. Bu modelleri satın almak isteyenlerle birbirinden özel hediyeler sunan Turkcell, Samsung Galaxy S9 Plus'ın peşin fiyat etiketini 5.199 TL ve Samsung Galaxy S9'un fiyat etiketini ise 4.599 TL olarak belirledi.

Turkcell mağazalarında geçerli olmayan sadece turkcell.com.tr'ye özel olarak hazırlanan bu kampanyadan yararlanmak için cihazı internetten sipariş etmeniz gerekiyor. Bu fiyat etiketleriyle turkcell.com.tr'den cihazları satın alan tüketicilere Samsung Gear Sport Akıllı Saat hediye edilecekken, bu cihazlardan birini satın almak isteyen Turkcell Platinum müşterilerine ise ekstra olarak Samsung Gear 360-C200 kamera da armağan edilecek.

Cihazın peşin yerine taahhütlü olarak satın almak isteyen tüketicilere ise tercihlerine göre 12 ay, 24 ay ve 36 ay olmak üzere 3 farklı taksit seçeneği sunulacak. Tasarımsal olarak önceki seriye kıyasla oldukça önemli farklılıklar içermeyen cihaz, AR Emoji, saniyede 960 kare çekebilen ultra ağır çekim modu, düşük stereo hoparlörleri ve 350 derece ses teknolojisi Dolby Atmos ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Bu cihazlardan herhangi birisini turkcell.com.tr üzerinden satın alınanlardan herhangi bir kargo ücreti talep edilmeyecekken, ayrıca hediyelerinde ileri bir tarihte değil cihazla birlikte sizlere kargolanacağını belirtelim. Stoklarla sınırlı olduğu belirtilen kampanyadan, Galaxy S9 ailesi üyelerinden herhangi birisini satın almak istiyorsanız kesinlikle faydalanabilirsiniz.

Ayırca aşağıdaki ilgili cihazlar sekmesinden cihaz sayfasını ziyaret ederek her iki cihazın teknik özelliklerine kolaylıkla erişebilirsiniz.

Whatsapp