Galaxy S9 ailesi, Microsoft Store'da satışa sunuldu

Samsung tarafından üretimi gerçekleştirilen Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modellerinin satışlarına Microsoft Store üzerinden başlanıldığı açıklandı.

Tanıtımı 25 Şubat'ta MWC 2018 fuarı kapsamında gerçekleştirilen Galaxy S9 ile Galaxy S9+ modellerinin ön sipariş alımlarına başlanılmıştı. Resmi olarak 16 Mart'ta satışlarına başlanılacak olan bu cihazların ön sipariş rakamlarının düşük olduğu iddia edilirken, buna karşın Samsung firması tarafından ön siparişlerin Galaxy S8 ailesiyle aynı süreçte izlediği iddiası gelmişti.

Akıllı telefon sektöründe istediği başarıyı yakalayamayarak pazardan çekilme kararı alan Microsoft, Android işletim sistemli akıllı cep telefonu modellerinin satışlarına çevrimiçi satış mağazası üzerinden başlamıştı. Şimdilerde ise Samsungun yeni geliştirdiği amiral gemisi akıllı cep telefonu modelleri Galaxy S9 ile Galaxy S9+'ın satışlarına başladı.

Samsung Galaxy S9 modelini satın almak isteyenlerin ABD'de Microsoft Store üzerinden 720 dolara ve Samsung Galaxy S9+ modeline sahip olmak isteyenler ise 840 dolara cihaza sahip olabiliyor.

Samsung Galaxy S9 ailesinin ülkemizdeki fiyatı ne kadar?


 ABD sınırları içerisinde 720 dolardan satışa sunulan Galaxy S9 modeline 4499 TL karşılığında sahip olabilecekken, 840 dolar karşılığında ABD sınırları içerisinde sahibi olabileceğiniz Galaxy S9+'a ise 5199 TL karşılığında ülkemizde sahip olabileceksiniz.

Whatsapp