Galaxy S9+, 4GB RAM'le Benchmark Sitesinde Göründü

Samsung'un 2018 amiral gemisi Galaxy S9+'ın 4GB RAM'le Geekbench benchmark sitesinde ortaya çıktığı belirtiliyor ancak bu bilgi pek gerçek gibi görünmüyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi ikilisi Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı her zamankinden daha erken piyasaya sunacağı iddia ediyor. Güney Koreli şirket genellikle, Şubat ayı sonlarında veya Mart ayı başında yeni Galaxy S serisi amiral gemilerini duyurduğu için eğer söylentiler doğruysa, Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Ocak ayı başlarında tanıtabilir.

Samsung'un yaklaşmakta olan en yeni akıllı telefonlarıyla ilgili yeni bilgiler, çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve bu da Galaxy S9 ve S9 +'ın beklenen zamanından önce test edildiğini gösteriyor. Bilindiği üzere, iki cihaza yeni model numaraları verildi. Buna göre Galaxy S9 SM-G960 ve Galaxy S9+ da SM-G965 model numarasına sahip olacak. SM-G965 model numarasına sahip Galaxy S9+,, Geekbench'te bazı özellikleriyle birlikte görüldü.

Samsung'un yeni amiral gemilerine güç sağlamak için bir sonraki yonga setinin resmi olarak kısa bir süre önce piyasaya sürülmüş bir işlemci olan Exynos 9810 olduğunu açıkça görüyoruz. Geekbench'deki liste Galaxy S9 + 'un Exynos 9810 işlemcisini sadece 4GB RAM ile birleştirdiğini doğruluyor. Galaxy S9 ikilisinin sadece 4GB RAM'e sahip olacağını iddia eden haberler daha önce de gelmişti. 

Bunun birlikte Galaxy S9 modelinin daha küçük bir ekran dışında farklı teknik özellikler konfigürasyonuna sahip olacağına inanmamız için herhangi bir neden yok. Geekbench'in onayladığı bir diğer bilgi ise her iki akıllı telefonun da Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile geleceği ki bu da,şaşırtıcı bir bilgi değil. 

Editör Notu: Geekbench sonuçları kolayca aldatılabileceği için, bu kıyaslamanın gerçek olup olmadığını söylemek zor. Üstelik şunu da belirtmemiz gerekir ki, bu sonuçlar Galaxy S8 +'ın aldığı Geekbench test sonuçlarından daha düşük, bu nedenle ekran görüntüsü sahte olabilir.

Whatsapp