Galaxy S8'in yeni görseli ortaya çıktı

Twitter üzerinden Galaxy S8 / S8+ akılı telefonların görselleri gelmeye devam ediyor.

29 Mart tarihinde Samsung, bu senenin en önemli etkinliklerinden birisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Firma, büyük merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllısı Galaxy S8'i ve ayrıca bu cihazın daha büyük versiyonu olarak da Galaxy S8+ modelini bu tarihte resmi olarak duyuracak. Bu yeni cihazlar ile birlikte firma artık düz ekranı terk ederken, edge isminden de vazgeçerek her iki akıllı telefonunu da kavisli ekran ile pazara sunacak.

https://twitter.com/evleaks/status/843959089248030720

Son dönemde Galaxy S8 / S8+ modellerin bir çok görseli sızdırılmıştı ve özellikle de Twitter üzerinden sızıntıları ile adından söz ettiren @evleaks ya da gerçek ismi ile Evan Blass yeni bir görsel daha yayınladı. Bu yeni görselde Galaxy S8 / S8+'ın renklerinden Orchid Gray ve Black Sky görülebiliyor.

Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S8 / S8+, duyurunun arkasından ortaya çıkan bilgilere göre 21 Nisan tarihinde firmanın anavatanı Güney Kore'de satışa çıkacak. Daha sonra 28 Nisan tarihinde de Amerika Birleşik Devletleri pazarında yerini alacak olan akıllı telefonun Çin'de satışa sunulacağı tarihin ise 10 Mayıs olacağı ifade ediliyor.

Galaxy S8 / S8+ yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 835 ve Samsung Exynos 8895 olarak faklı yonga seti içeren farklı versiyonlar olarak gelecek ve diğer özellikleri de 4GB sistem belleği, 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, 5.8" ve 6.2" ekran, Android Nougat mobil işletim sistemi olacak.

Whatsapp