Galaxy S8 ve S8 Plus Yeni Güncelleme Almaya Başladı

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için yayınlanan yeni bir güncelleme ile her iki telefona da Mayıs ayı güvenlik yaması ve kamera iyileştirmeleri eklendi.

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için dağıtılan yeni sistem güncellemesi her iki cihaza da Mayıs 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamasını getiriyor. Ayrıca bu güncelleme ile genel kamera performansında da ciddi iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor.

Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde haftalarda dağıtılmaya başlanan S8 Plus için G955FXXU4DSE4 sürüm numaralı ve S8 için G950FXXU4DSE4 sürüm numaralı güncellemeler şuanda ülkemizdeki cihazlar içinde dağıtılıyor.

Güncelleme değişiklik listesinde genel kamera performansında iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor fakat bunun detaylarından bahsedilmiyor. Eğer sizde S8 veya S8 Plus kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümün cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Bunun bir OTA güncellemesi olduğunu unutmamanız gerekiyor. O sebeple cihazlara kademeli bir şekilde dağıtılan güncellemenin henüz ulaşmamış olması sizi korkutmasın. Bu hafta içerisinde bütün modellere ulaşacağını söyleyebiliriz. Diğer taraftan güncellemeyi yüklemeden önce her ihtimale karşı telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca en az %50 civarında şarj varken güncellemeyi yüklemenizi öneriyoruz.

Whatsapp