Galaxy S8 serisi ilgi görmeye devam ediyor

Samsung tarafından geliştirilen yeni amiral gemisi cep telefonu serisi Galaxy S8, beklenenden daha fazla ilgi görmeye devam ederken küresel pazarda günde 10 bin adetten fazla satıyor.

Güney Kore kökenli ünlü akıllı cep telefonu üreticisi Samsung tarafından geliştirilmiş olan yeni amiral gemisi cep telefonu Galaxy S8, serinin önceki isimleri S7 ve S6'yı elde ettiği satış rakamlarıyla birlikte geri de bıraktı.


İlk olarak satışlarına Nisan ayında başlanılan Galaxy S8 ile Galaxy S8 Plus modelleri çok kısa bir sürede 1.3 milyon adetlik satış rakamına erişmeyi başarırken, telefon her gün yaklaşık 12 bin yeni kullanıcı tarafından satın alınıyor. Bu kitleyi bir adım daha ön plana taşımak için çalışmalarını sürdüren Samsung firması, cihazın Mavi Mercan ve Pembe Altın renklerini de piyasaya sürmek üzere çalışıyor.


Ağustos ayında satışa sunacağı Note 8 modellerinden önce Galaxy S8 serisine daha farklı renk seçenekleri kazandırmayı planlayan Samsung firması, böylelikle cihazın kullanıcı kitlesini daha üst seviyeye çıkartmayı amaçlıyor. Apple tarafından tanıtılması beklenilen yeni iPhone ile birlikte pazardaki rekabet bir adım daha ileriye taşınmayı başaracakken, bakalım Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri bu rekabetten nasıl etkilenecek?

Whatsapp