Galaxy S8, S8 Plus ve Note 8 İçin Ana Ekran Döndürme Özelliği Geldi

Samsung Launcher için yayınlanan son güncelleme sayesinde S8, S8 Plus ve Note 8 için ana ekranda döndürme özelliği geldi.

Samsung güncelleme konusunda OnePlus gibi firmalara kıyasla biraz geride kalıyor. Bu durum birçok kullanıcının canını sıkıyor. Son zamanlarda bu durumu düzeltmeye çalışan Koreli firma farklı konularda güncellemeler vererek kullanıcılar memnun etmek istiyor gibi görünüyor. Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus ve Note 8 cep telefonlarına videolu kilit ekranı özelliğinin ardından şimdi de ana ekranda döndürme özelliği kullanıcılara sunulmaya başladı.

Gelen bilgilere göre Samsung Launcher uygulamasına gelen yeni güncellemenin içerisinde telefonunuzun ana ekranını döndürmenize yarayan bir özellik bulunuyor. Bu özellik daha önce sadece Galaxy S9 serisinde bulunuyordu. Şimdi ise S8, S8 Plus ve Note 8 modelleri de yeni güncelleme ile ana ekranda döndürme özelliğine kavuşmuş oldu.

Bazı kullanıcılar şuan için bu özelliğe sahip olmadığını belirtiyor. Elbette güncellemenin şuanda bütün kullanıcılara gelip gelmediğini bilemiyoruz. Belkide Samsung belli bir kısım kullanıcıya bu güncellemeyi dağıtarak test ediyordur. Eğer Samsung Launcher ( Ana Ekran ) uygulaması için herhangi bir güncelleme gelirse mutlaka yapın ve ana ekranda döndürme özelliğinin gelip gelmediğine bakın.

Güncellemenin ardından cihazınızın ana ekranına gelin ve ekrana basılı tutarak ana ekran uygulamanızın ayarlarına girin. Karşınıza gelen ayarlar menüsünde gizli uygulamalar menüsünün hemen üstünde ana ekranda döndürme ayarını göreceksiniz. Buradan ayarı aktif ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp