Galaxy S8 / S8+ Android Oreo Beta Programı Bugün Bitiyor

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Android Oreo Beta programının bugün sona erdiğini açıkladı.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Android Oreo Beta programının bitiş tarihi yeniden ertelendi. İlk olarak 15 Ocak tarihinde sona ereceği açıklanan, daha sonra da 17 Ocak tarihine ertelenen Android Oreo Beta programının bugün (26 Ocak 2018) tarihi itibariyle sona ereceği açıklandı. 

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Android 8.0 Oreo güncellemesi ve Samsung Experience 9 güncellemesinin hazırlıklarına Samsung Experience Beta programı dahilinde başlamıştı. Daha önce gelen bilgilere göre 2018 Ocak ayının ikinci yarısında Android 8.0 Oreo güncellemesinin bu iki cihaz için yayınlanacağı belirtiliyordu. Ancak bazı sorunlar nedeni ile beta programı iki defa uzatıldı. Samsung, bugün beta pearacılığı ile katılımcılara bir mesaj göndererek, programın 26 Ocak 2018 tarihi itibari ile sona ereceğini duyurdu. 

Bu yüzden Samsung artık yeni beta yapısı yayınlamayacak. Bu da resmi kararı güncellemenin çok yakında Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için yayınlanacağı anlamına geliyor. Her ne kadar güncellemenin tahmin edilenden daha erken yayınlanacağı beklense de ne yazık ki Galaxy S8 ikilisi için Android 8.0 Oreo ve Samsung Experience 9 güncellemesinin ne zaman kullanılabilir olacağı hakkında bir bilgi verilmedi. 

Whatsapp