Galaxy S8, Render Görselleri ve Yeni Görüntüleri ile Sızdırıldı

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8'in render görselleri ve fotoğrafları internete sızdırıldı. İşte Galaxy S8 tasarımını gözler önüne seren o resimler.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in 2017 yılı ilk yarısında muhtemelen Nisan ayında piyasaya çıkması bekleniyor fakat son olarak ortaya çıkan söylentilere göre Samsung, Şubat ayı sonunda sürpriz bir tanıtım etkinliği de yapabilir. Samsung henüz bir sonraki amiral gemisi cihazının olası lansmanıyla ilgili resmi ayrıntıları açıklayamıyor ancak Note 7 fiyaskosu nedeni ile Galaxy S8 gün yüzüne çıkarmadan önce aşırı temkinli olduğu bir gerçek.

Bugün, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S8'in görselleri olduğu iddia edilen ve cihazın önden, arkadan ve yandan detaylı görüntülerinin bulunduğu yeni bir görsel listesi internete sızdırıldı.  

Bu görüntüler, cihazın kenarlarındaki kalın çerçevelerden kurtulmaya çalışan ve mümkün olduğunca asgariye indiren yeni bir tasarıma işaret ediyor. Ekranın alt kısmında Samsung logosu cihaza farklı bir hava katarken, önceki modellerden alışık olduğumuz Home Tuşunun olmaması da dikkat çeken önemli bir ayrıntı. Parmak izi okuyucu teknolojisi olarak muhtemelen ekrana gömülü olan ultrasonik parmak izi okuyucu teknolojisi kullanılacak. Ön kamerayı ise Galaxy Note 7'den yola çıkarak muhtemelen iris tarayıcı modülü ile göreceğiz. 

Telefonun arka yüzünde ise alttaki Samsung markası ile Galaxy S7'ye benzer bir tasarıma sahip LED flaşlı arka kamera gösteriliyor. Galaxy S8'in alt tarafını sergileyen görüntüde, diğer taraftaki hoparlör ızgaraları ile birlikte USB Type-C tipi bağlantı noktası ve muhtemelen 3.5 mm ses girişi görülüyor. 3.5mm kulaklık soketinin varlığı, Samsung'un Galaxy S8 ile 3,5 mm ses çıkışını terk edeceğini iddia eden daha önceki iddialarla ters düşüyor.  

Şu anda, Galaxy S8'in olası teknik özellikleri hakkında pek fazla ayrıntıya sahip değiliz, ancak söylentiler Qualcomm Snapdragon 835 İşlemci tarafından desteklenen bir Quad HD Super AMOLED ekranın Galaxy S8'de yer alacağına işaret ediyor.

Whatsapp