Galaxy S8 Özellikleri Hakkında İlk Bilgiler Gelmeye Başladı

Samsung’un yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S8 hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung,  bu yıl Şubat ayındaki Dünya Mobil Kongresi kapsamında tanıtılan amiral gemi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge satışlarından oldukça memnun görünüyor. Şirket, önümüzdeki yılın amiral gemisi modeli Galaxy S8 için de şimdiden kolları sıvamış durumda. 

Çin merkezli kaynaklardan gelen iddialara göre Samsung Galaxy S7'nin halefi olması beklenen Samsung Galaxy S8, şirketin mühendislik ve geliştirme birimi SEMCO tarafından geliştirilen dual kamera özelliğine sahip olacak. 

Gelen iddialar arasında Samsung Galaxy S8'in ekranı hakkında da bazı bilgiler var. Buna göre Galaxy S8 ekranı,  UHD çözünürlükte olacak. Samsung'un bu kadar yüksek çözünürlüğe,  daha iyi sanal gerçeklik (VR) deneyimi yaşatmak için ihtiyaç duyduğu iddia ediliyor. Dual Kamera ve UHD çözünürlükte ekranla Galaxy S8'in alanında yine bir ilke imza atması planlanıyor. 

Bu arada Apple'ın İphone 7 modelleri için de ilkzamanlarda dual kamera özelliğine sahip olacağı iddia edilmişti. Fakat son dönemde gelen bilgiler bunun aksini söylüyor. Bu nedenle Samsung Galaxy S8 hakkında daha net bilgilere ulaşmadan kesin bir fikre sahip olmak çok zor.

Galaxy S8'in önümüzdeki yıl Şubat ayında düzenlenmesi beklenen Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılacağı tahmin ediliyor. Şu günlerde Galaxy Note 7 tanıtımı için hazırlıklarına devam eden Samsung,  yeni amiral gemisi ile bakalım ne gibi sürprizlere imza atacak. 

Whatsapp