Galaxy S8 kullanıcıları, tuş kilidi sorunu mu yaşıyor?

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8'de ciddi anlamda tuş kilidi sorunu yaşanıldığı iddia ediliyor. Salih Aydın YouTube hesabına yüklediği video ile birlikte bu sorunu gözler önüne serdi.

2017 yılına yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve bir türlü durmak bilmeyen gittikçe artış gösteren Galaxy S7 Edge satışlarıyla bomba gibi giren Samsung, Galaxy Note 7'de yaşadığı talihsiz duruma dur demeyi başarmıştı. Sadece kendi şehri Güney Kore'de 1 milyondan fazla ön sipariş rakamına ulaşan Galaxy S8 kardeşler, firmanın ne kadar profesyonel bir cihaz geliştirdiğini gözler önüne sermişti.

Galaxy S8 kardeşlerde sadece kırmızılaşan ekran problemi boy gösterirken, bu problem firma tarafından yayınlanan bir güncelleme ile birlikte çözülmüştü. Şimdilerde ise Galaxy S8 modelinde bir tuş kilidi sorunu yaşandığı iddia edilirken, bunu bir Türk kullanıcı olan Salih Aydın YouTube'da yayınladığı video ile birlikte gözler önüne serdi.

3 hafta öncesinde bir Galaxy S8 modeli aldığını belirten Salih Aydın, tuş kilidi ile ilgili yaşadığı problemlerden ötürü olarak cihazını servise yolladı. Aydın'ın cihazı servisten gelen yanıtla birlikte değiştirilirken, bu cihazın yerine yeni bir cihaz verildi.

Ancak aynı problemi kendisine gönderilen yeni Galaxy S8 modelinde de yaşayan Salih Aydın, yaşadığı problemin videosunu çekerek YouTube hesabı üzerinden paylaştı. 

Whatsapp