Galaxy S8 ile Note 8, beğenilen Galaxy S9 özelliğine kavuştu

Samsung yayınladığı güncelleme ile birlikte Always On Display özelliğini Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8'ler için yayınladı.

Amiral gemisi cep telefonu serisinin önemli ismi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, tıpkı Apple'ın iPhone X modelinde olduğu gibi Galaxy S9 modelinin düşük satış rakamları ile gündemde. Bir yandan bu model için çeşitli reklam kampanyaları hazırlamaya devam eden şirket, bir yandan ise elindeki mevcut müşterilerin yüzünü güldürmeye devam etmek istiyor.

Bu bağlamda Galaxy S8, S8 Plus ve Note 8 modellerini kullanan tüketicilere büyük önem veren şirket, son amiral gemisi Galaxy S9'da olumlu tepkiler alan Always On Display özelliği bu üç model için yayınlandı. Bu özellik sayesinde “Ekran Daima Açık” modunda GIF desteği sağlamaya devam eden cihaz, artık GIF dosyalarının sorunsuz bir şekilde oynatılmasını sağlıyor.

Güncelleme öncesinde eklenen GIF dosyaları ekran kapatıldığı zaman hareketsiz sabit olarak ekranda kalırken güncelleme ile birlikte bu sorun ortadan kaldırılmış olundu.

Always On Display bu cihazlara nasıl yüklenir?


Galaxy S8, S8 Plus ve Note 8 modelleri için yayınlanan bu güncelleme için Galaxy Apps aracılığında Always On Display seçilerek yükleme sağlanabilir.  Uygulama yüklendikten sonra Ayarlar > Kilit Ekranı ve Güvenlik > Saat ve FaceWidget bağlantıları takip edilerek göstermek istediğiniz GIF grafikleri yükleyebilirsiniz.  

Whatsapp