Galaxy S8 ile gelecek olan kulaklık görselleri ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy S8 / S8+ modelleri ile gelecek olan AKG kulaklıklar ortaya çıktı.

Son günlerde gündemde oldukça fazla olarak Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri yer alıyor. Geçtiğimiz sene Galaxy S7 ve S7 edge modellerini MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyuran firma, bu sene ise MWC'yi tercih etmezken, firma 29 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikte yeni akıllı telefonları duyuracak.

Bu yeni akıllı telefonları ekran / gövde oranı yüksek tasarım içerecek ve ayrıca her ikisinde de iki yanı kavisli ekran bulunacak. Tasarım olarak parmak izi tarayıcısını arkada kullanan firma, önde fiziksel Home tuşuna yer vermezken, cihazın erkan tuşları ile geleceğini söyleyebiliriz.

Samsung'un yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde, ayrıca kutu içeriğinde AKG kulaklıklar bulunacağına dair açıklamalar MWC 2017'de Samsung'dan gelmişti. Bu yeni kulaklıkların tasarımı da ortaya çıktı ve yeni AKG kulaklıklara ait bazı görseller yayınlandı.

AKG; Viyana merkezli bir firma olup, Dr. Rudolf Goerike ve Ernst Pless tarafından kurulan bu firmanın ilk ürünü 1949 senesinde pazara sunulmuştu. Daha önceki Samsung kulaklıklara göre bu yeni AKG kulaklıkların çok daha kaliteli ses vereceğini söyleyebiliriz. Ayrıca önceki modellerde olduğu gibi yeni AKG kulaklıklar üzerinde ses kontrol düğmeleri ve mikrofon da yer alıyor.

Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri bu sene firmanın en önemli modelleri olacak ve yüksek satış rakamları ile firmanın yine zirvede kalmasını sağlayacak.

Whatsapp