Galaxy S8 Android 8.0 Oreo Beta 4 Güncellemesi Yayınlandı

Samsung Galaxy S8'de bulunan Android 8.0 Oreo test yazılımı için yeni bir güncelleme yayınlandı. Android Oreo Beta 4 güncellemesi beta programında bulunan tüm kullanıcılara gönderilmeye başladı.

Samsung bugün Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için Android 8.0 Oreo beta yazılımının 4. beta güncellemesini yayınlamaya başladı. Oreo Beta 4 Avrupa'da şuanda dağıtılmaya ve kullanılmaya başlandı. SM-G950F ve SM-G955F model numaralı beta programında bulunan cihazlar için güncelleme geldi ancak ABD'de bu güncelleme henüz dağıtılmadı. Yakın zamanda ABD'de bulunan Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri içinde Oreo Beta 4 güncellemesinin verilmesi bekleniyor.

Sonu ZQL8 ile biten Oreo Beta 4 yazılımı 850 MB'ın üzerinde bir boyuta sahip ve önceki beta sürümünde bulunan hataları düzeltiyor. Beta 3 ile ilgili pek çok sorun vardı umuyoruz ki Samsung, Android 8.0 Oreo Beta 4 güncellemesi ile beraber kullanıcılara daha sorunsuz bir Oreo deneyimi sunar.

Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri, Samsung'un resmi olarak Android 8.0 Oreo güncellemesi sunduğu iki model. Diğer modeller için herhangi bir Oreo Beta güncellemesi henüz sunulmadı. Bu güncellemelerin Beta olduğunu unutmamakta fayda var. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 8 için de bir Oreo beta yazılımı sızdırılmıştı. Note 8 için sızdırılan dosyanın henüz tam sürüm Android Oreo dosyası olmadığını söylememiz gerekiyor. 

Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için de Oreo güncellemesini yayınlamasını bekliyoruz, ancak bu cihazlar için güncellemelerin gelmesi biraz zaman alabilir, büyük olasılıkla her iki modelde 2018 yılının birinci çeyreğinde güncellemeyi alacaktır.

Whatsapp