Galaxy S8 alacaklara, Hepsiburada.com'dan büyük fırsat

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'i satın alacaklara, Hepsiburada.com'dan özel fiyat indirimi. Sizde 3785 TL karşılığında Galaxy S8'in sahibi olabilirsiniz.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen alışveriş portallarından birisi olarak karşımıza çıkan Hepsiburada.com, kısa bir süre öncesinde satışa sunulan Galaxy S8 alacaklara 214 TL'lik bir indirim fırsatı sunuyor. İlk olarak ülkemizde 4499 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacağı duyurulan daha sonra fiyatı 3999 TL seviyesine düşen cihazı Hepsiburada.com üzerinden satın alacaklar sadece 3785 TL ödeyecekler.

Galaxy S8'in yeniden başlatma sorunu mu var?

Galaxy Note 7 modelinden beri başından bir türlü bela eksik olmayan Samsung firmasının geliştirdiği Galaxy S8 ile Galaxy S8 Plus modellerinde yeniden başlatma sorunu yaşandığı belirtiliyor. 10 saat içerisinde Galaxy S8'in 7 kere kendini yeniden başlattığını iddia eden kullanıcılara rağmen Samsung cephesinden henüz konuyla ilgili bir resmi açıklama gelmiş değil.

Kırmızı ekran sorunu artık son buldu

Samsung'un iki yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 ile Galaxy S8+'ta kırmızı ekran sorunu yaşandığı gözlemlenmişti. Yaşanan kırmızı ekran sorunun nasıl çözümleneceği merak edilirken, Samsung bu sorunun üstesinden yazılım güncellemesi ile geleceğini açıklamıştı. Samsung bu yazılım güncellemesini yayınlayarak sorunun ortadan kalkmasını sağladı.

Whatsapp