Galaxy S8 Active, Yarın AT&T için Ön Siparişe Çıkıyor

Samsung Galaxy S8 Active nihayet yarın AT&T üzerinden ön siparişle satışa sunulacak. Sağlamlığı ile öne çıkan Galaxy S8 Active, ABD'de artık tüm kanallardan satılacak.

Samsung Galaxy S8 Active sağlamlık konusunda güven veriyor ve ses getiren duyurulara ihtiyaç duymuyor. Dolayısıyla, satış rakamları da çok üst düzey değil. Bu arada AT&T, 8 Ağustos tarihinden itibaren Galaxy S8 Active için ön sipariş almaya başlayacağını, yayınladığı basın bülteni ile duyurdu. 

Samsung Galaxy S8 Active, askeri sınıf malzemelerden üretilmiştir ve şok, kırılmz, su ve toza dayanıklıdır. Cihazın metal çerçevesinde, 5 metreye kadar (seviyeli bir yüzeyde) düşmelerden kaynaklanan büyük hasarları önleyecek bir tampon bulunuyor. Arka kapak ise sağlam bir tutuş sağlıyor. 

5.8 inç Super AMOLED ekranın üstündeki cam, kırılmaya karşı dayanıklı. Evet, Galaxy S8 Active iki S8 modelinden daha küçük olan Galaxy S8'i taban alıyor. Yine de 4 000 mAh batarya etkileyici bir pil ömrü sunacak. Galaxy S8, yalnızca 3.000 mAh bataryaya sahip ancak testlerde 84 saat dayanıklılık derecesi elde ediyor. 

Galaxy S8 Active arka tarafında tanıdık olan 12MP Dual Pixel kameraya sahip. Bu kamerada f/1.7 diyafram aralığı sayesinde düşük ışıklı ortamlarda en iyi görüntüler elde edilirken, son derece hızlı olan otofokus sayesinde hiç bir anı kaçırmıyorsunuz. 

Meteor Gri ve Titanyum Altın renk seçenekleri ile gelebilir cihaz için AT&T, sınırlı süreli bir satış önceliğine sahip olacak. AT&T Next'de paket sahipleri (30 ay x 28.34 $) Galaxy S8 Active akıllı telefona ücretsiz olarak sship olabilecek. AT&T aboneleri ayrıca aylık 1$'a Gear S2 veya iki yıllık kontratlı satın alanlara Gear S3 50$ karşılığında satılacak. 

Samsung Galaxy S8 Active ön siparişleri yarından itibaren – att.com/galaxys8active – adresinde ve 5.000 civarındaki mağaza üzerinden başlayacak. Cihaz, 11 Ağustos'ta raflardaki yerini alarak satışa sunulacak. 

Whatsapp