Galaxy S8 Active için, FCC sertifikası alındı

Samsung suya ve toza karşı sergileyeceği dayanıklılığın yanı sıra düşmelere karşı dayanıklılık sergileyecek olan yeni akıllısı Galaxy S8 Active'nin FCC sertifikasını aldı.

Galaxy S8 serisiyle birlikte akıllı cep telefonu pazarında istediği ivmeyi yakalamayı başaran Güney Kore kökenli Samsung firması, şimdilerde ise serinin ultra dayanıklı özel bir sürümü üzerinde çalışıyor. Bu bağlamda Samsung Galaxy S8 Active'nin tanıtımını gerçekleştirmek için çalışan firma, cihaz için FCC sertifikası alırken yakalandı.

Telefonları baştan aşağıya inceleyen ve denetleyen kuruluş olan FCC sertifikası alırken yakalanan cihazın tanıtımı içinde kısa bir süre kaldı. Normal Galaxy S8 modeliyle aynı özellikleri içermesi beklenilen cep telefonunda sadece kıvrımlı OLED ekran teknolojisin yerine düz ekranın kullanılması beklenilirken, tıpkı kardeşi gibi suya ve toza karşı dayanıklılık sergileyecekken ayrıca düşmelere ve ısıya karşıda dayanıklı olacak.

Cihazda kullanılacak olan bataryanın daha uzun bir ömür sunması beklenilirken, cihazın satışlarına ise ilk etapta Amerika'da başlanılması bekleniliyor. Kısa bir süre sonrasında cihazın tüm Avrupa'ya ve yavaş yavaş küresel pazara yayılması beklenilirken, cihazın fiyat etiketi ve detaylı teknik özellikleri belli olduğunda yeni haberlerle karşınıza olacağız. 

Whatsapp