Galaxy S7 ve S7 active modeller düşme testinde karşı karşıya geldi

Samsung'un Galaxy S7 active akıllısı ne kadar dayanıklı?

Samsung bu sene yeni modellerle karşımıza gelirken, Şubat ayı sonunda Galaxy S7 adındaki amiral gemisini sunmuştu. Ayrıca aynı etkinlikte bu akıllı telefonun hem büyük hem de iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S7 edge'yi de duyururken, bu iki model Mart ayı itibari ile dünya genelinde pazara sunulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un Galaxy S7 amiral gemisinin zırhlı ve dayanıklı versiyonu olan Galaxy S7 active'i duyurmuştu. Bu yeni akılı telefon önceki active modellerinde de olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük cep telefonu operatörlerinden At&T üzerinden satışa sunuldu.

Samsung Galaxy S7 active akıllı telefon kırılmaz ekrana sahip ve 1.5 metre ya da daha az yüksekliklerden düşmeye karşı dayanıklı. Ayrıca IP68 dayanıklılık sertifikası da bu cihazda yer alırken, 1.5 metre suyun altında 30 dakika kalabiliyor ve ayrıca toza karşı da dayanıklı.

Bu yeni akıllı telefon genel anlamda Galaxy S7'nin özellikleri ile geliyor. 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren akıllı telefon 4GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. 12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera akıllı telefonda yer alıyor. Ancak bataryanın 4.000mAh olarak daha büyük geldiğini belirtelim.

Samsung'un Galaxy S7 active ve Galaxy S7 modelleri düşme testi videosunda karşı karşıya geldiler ve bu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/1Gdx37VDbmA

Whatsapp