Galaxy S7, Samsung'un en çok kullanılan cihazı oldu

Samsung'un geliştirdiği bir önceki nesil amiral gemisi cep telefonu Galaxy S7, güçlü rakiplerine karşın başarılarını devam ettiriyor.

Akıllı cep telefonu üretiminde Android eko sisteminin lider ismi olarak karşımıza çıkan Samsung firması, bir önceki nesil amiral gemisi ile birlikte övünüyor. Galaxy S8 ile Galaxy S8+ modellerinin tanıtımının gerçekleştirilmesi rağmen ilk çeyrekte 7 milyon adet satış rakamına ulaşmayı başaran cihaz, firmanın bugüne dek en çok kullanılan Android'li cep telefonu olarak karşımıza çıkıyor.


Mobil cihaz kullanımlarını inceleyen reklam ajansı ScientiaMobile’ın verilerine bakıldığında 2017 yılının ilk çeyreğinde en çok kullanılan cihazın Galaxy S7 olduğunu belirtti. Öte yandan Samsung markalı cihazlarda diğer markalara göre daha yoğun sıklıklarla veri tüketimi gerçekleştirildiği açıklanırken, daha önce Galaxy S6'da bulunan unvanını gene firmanın diğer bir amiral gemisi modeli elde etmiş oldu.

Samsung Galaxy S7 satışları hızla devam ediyor

2017 yılının ilk çeyreğinde tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleriyle büyük bir başarı elde eden Samsung firması, daha önce amiral gemisi olarak nitelediği Galaxy S7 modelinin yüksek satışlarından oldukça memnun. Samsung Galaxy S7 modeli firmanın iki yeni amiral gemisi modeline rağmen ilk çeyrekte 7.2 milyon adet satış rakamına ulaşmayı başarmış durumda.

Whatsapp