Galaxy S7 için Android Nougat güncellemesi sunulmaya başlandı

Samsung, sınırlı sayıda Galaxy S7 modeli için Android Nougat güncellemesini sundu.

Akıllı telefon pazarında şu sıralar tüm dikkatler CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'na çevrilmiş durumda. Firmalar yeni cihaz duyurularına başlarken, Samsung da Galaxy A (2017) ailesini bu etkinlikte resmi olarak duyurdu. Firma yeni modeller sunmaya devam ederken, ayrıca bir süredir önemli modelleri için Android 7.0 Nogat güncellemesini hazırlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sene sonunda firma, Android Nougat güncellemesi alacak ilk modelleri olarak Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'yi açıklamış ve bu iki cihaz için de bazı ülkelerde Galaxy Beta Program'ı devreye sokmuştu. Android Nougat Beta olarak yazılımı bir süre geliştiren firma, kısa bir süre önce de Android Nougat Beta programını sonlanırdı.

2017 Ocak ayı ile bilikte de firma Galaxy S7 / S7 edge için final sürümü yayınlayacak ve gelen bilgilere göre çok az sayıda bazı Galaxy S7 kullanıcıları (Soak Test) güncellemeyi almaya başladı. Bu yeni güncellemenin G935FXXU1DPLR yapım numarasına sahip olduğu ve ayrıca Google'ın Ocak ayı Android güvenlik güncellemesini de içerdiği ifade edilmekte.

Kısa süre içerisinde firmanın genel olarak güncellemeyi sunması bekleniyor. Güncelleme ile birlikte Galaxy S7 / S7 dge kullanıcıları için bir çok yeni özellik, geliştirme ve iyileştirme geliyor. Ayrıca hata düzeltmeleri de bu yeni güncelleme içerisinde yer alacak.

Whatsapp