Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition akıllı telefon satışa sunudu

Samsung'un kısa süre sonra başlayacak olan Olimpiyatlara yönelik gelen akıllısı Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition satışa sunuldu...

Akıllı telefon pazarının en etkili isimlerinden olan Güney Kore devi Samsung, bu sene özellikle de Galaxy S7 ve bu cihazın iki yanı kavisli ve büyük ekranlı versiyonu Galaxy S7 edge ile adından söz ettirdi. Bu iki akıllı telefon bu ay başında gelen bilgilere göre dünya genelinde 26 milyondan fazla satmış durumda.

Samsung, ayrıca Galaxy S7 edge modelinin değişik versiyonlarını da sunarken, kısa bir süre önce Batman temalı Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition satışa sunulmuştu. Şimdi de bir başka versiyon olarak Olimpiyat temalı Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition satışa sunuldu. Bilindiği üzere gelecek ay içerisinde Brezilya'da Yaz Olimpiyatları düzenlenecek ve Samsung da bu olimpiyatlar için özel cihazını satışa çıkardı.

Samsung'un bu yeni Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition akıllı telefonu Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Çin, Güney Kore ve Almanya pazarında satışa sunulurken,her ülkede sadece 2016 adet cihazın satışa çıkacağını belirtelim. Cihazlarda ayrıca 1'den başlayarak 2016'ya kadar da numara bulunacak. Fiyat ise ABD'de $849.99 olarak belirlenmiş.

Her ne kadar akıllı telefon siyah renkli olarak gelse de diğer canlı küçük renkli detaylarla oldukça başarılı bir görünüme kavuşmuş. Cihazın arkasında ayrıca olimpiyat halkaları da yer alıyor.

Teknik özellik olarak ise standart versiyon ile bir farkı bulunmazken, 5.5" büyüklüğünde 1560x1440 piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 32GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

https://youtu.be/a4u2bwHojIU

Whatsapp