Galaxy S7 Edge için Vietnam'da Yanlışlıkla Android Oreo Yayınlandı

Samsung, Vietnam'daki Galaxy S7 Edge kullanıcıları için Android 8.0 Oreo ve Samsung Experience 9 güncellemesini yanlışlıkla kullanıma sundu.

AndroidU'da yer alan bir habere göre Vietnam'daki bir Galaxy S7 Edge kullanıcısı, Android 8.0 Oreo güncellemesi ile birlikte Samsung Experience 9 güncellemesinin telefonuna geldiğini gösteren ekran görüntülerini paylaştı. 

https://www.youtube.com/watch?v=5Qrj4Jpq1y0

Güncelleme, açık bir şekilde, güncellemeyi yayınlaması gereken Samsung geliştirme ekibi veya ilgili departmanlar tarafından yapılan bir hataydı. Samsung böyle bir güncellemeyi Galaxy S8'den önce Galaxy S7 için kasıtlı olarak kullanıma sunması mümkün değil. Bunun dışında Samsung, Galaxy S7 Edge kullanıcıları için Android Oreo Beta programını bile henüz başlatmadı. 

Yanlışlıkla yayınlanan Android 8.0 Oreo güncellemesini Vietnam'daki kaç kişinin indirip yüklemeyi başarabiliriz bilinmiyor. Bu ekran görüntüleri, AndroidU ekibine, bir uluslararası çift sim Galaxy S7 Edge modeli kullanıcısı tarafından Telegram grubu üzerinden gönderildi. 

Söz konusu güncelleme, yaklaşık 1.4GB boyuta sahip ve G935FXXU2ERB2 yapı numarasıyla geliyor. 

Samsung'un Galaxy S7 ikilisi için Android 8.0 Oreo güncellemesi üzerinde çalıştığını biliyorduk ancak doğruyu söylemek gerekirse kimsenin bu kadar erken bir güncelleme alacağını tahmin etmiyorduk. Bu arada, bu güncelleme resmi açıklamadan önce yanlışlıkla yayınlanan ilk güncelleme değil. O yüzden herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor. 

Whatsapp