Galaxy S6, S6 edge ve S6 edge+ bu ay içerisinde Android Nougat güncellemesi alacak.

Samsung Electronics Türkiye Yardımcısı, Galaxy S6, S6 edge ve S6 edge+ Nougat güncelleme tarihini açıkladı.

Akıllı telefon pazarının güçlü ismi Samsung, her sene yeni cihazlarını pazara sunmaya devam ediyor. Firma Google'ın geliştirdiği Android mobil işletim sistemini Galaxy çatısı altında sunduğu akıllı telefon modellerinde kullanırken, Google'ın her sene sunduğu yeni Android işletim sistemi sürümünü de daha önceki modelleri için güncelleme olarak yayınlamakta.

https://twitter.com/TansuYegen/status/829238824274448384

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında Google'dan Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi sürümü gelmişti. Bu yeni sürüm Samsung'un ilk olarak Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki modelleri için sunulurken, henüz diğer önemli modeller bu güncellemeye erişebilmiş değil.

Sırada ise Samsung'un 2015'de sunduğu önemli modeller Galaxy S6, Galaxy S6 edge ve Galaxy S6 edge+ yer alırken, bu cihazlar için güncelleme tarihi için resmi açıklama geldi. Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, kişisel Twitter hesabı üzerinden Samsung'un hangi akıllı telefon modellerinin ne zaman Android Nougat güncellemesi alacağına dair bilgiler paylaştı.

Listeye baktığımızda Galaxy S6 ve GalaxY S6 edge+ bu ay içerisinde 3. hafta güncelleme almaya başlayacak. Diğer taraftan Galaxy S6 edge modeli ise yine bu ay içerisinde 4. hafta da Android Nougat güncellemesine kavuşacak.

Bu tarihlerin Türkiye için geçerli olduğunu ve bu cihazları kullanan Türk kullanıcıların belirtilen tarihlerde bir aksilik olmadığı sürece Android Nougat güncellemesine kavuşacaklarını belirtelim.

Whatsapp