Galaxy S10'un Sahip Olacağı Üçlü Kamera Sisteminin Detayları Belli Oldu

Samsung Galaxy S10'un sahip olacağı üçlü arka kamera kurulumuna ilişkin ilk detaylar ortaya çıktı. Telefonun üçlü kamera sistemi mobil cihazlarda devrim yaratacak bir kaliteye sahip olacak.

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde duyurulacak olan yeni amiral gemisi Galaxy S10'un sahip olacağı kamera kurulumu bir hayli iddialı görünüyor. LG'nin bugün duyurduğu yeni amiral gemisi telefonu V40 ThinQ modeli arkada üçlü kamera kurulumunun yanı sıra önde çift kamera kurulumu ile beraber geliyordu. Öyle görünüyor ki 2019 yılında çok daha fazla firma üçlü arka kamera kurulumuna sahip amiral gemisi modeli piyasaya sürecek.

Kod adı Beyond olan Galaxy S10'un tüm varyantlarında olmasa da en azından bir varyantında üçlü kamera kurulumu yer alacak. Galaxy S10'un sahip olacağı üçlü arka kamera sistemi cihazı piyasadaki en iyi kameraya sahip cihaz haline getirebilir.

Arka kameraların sırasıyla standart, geniş açılı ve telefoto lenslerden oluşacağı söyleniyor. Fotoğraf çekmeyi seven ve iyi kameraya sahip bir telefon isteyen kullanıcılar Galaxy S10'u bir hayli sevecek diyebiliriz. Raporda belirtilen kamera özellikleri arasında geniş açılı sensörün optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olmadığını gösteriyor.

Paylaşılan tabloya göre cihazın arkasında 12 MP çözünürlüğünde F / 1,5 - F 2.4 değişken diyaframlı ve OIS destekli bir ana kamera yer alacak. Diğer taraftan 16 MP çözünürlüğünde 123 derece geniş açıya sahip F / 1.9 diyaframlı OIS desteği olmayan bir kamera bulunacak.
Cihazda son olarak 13 MP çözünürlüğünde F / 2.4 diyaframlı bir telefoto kamera yer alacak.

Whatsapp