Galaxy S10'un Renk Seçenekleri Arasında Huawei'nin Degrade Rengi de Olabilir

Samsung'un Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması beklenen Galaxy S10'un Huawei amiral gemisi ile gündeme gelen gradyan renkle geleceği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz Mart ayında Huawei P20 Pro modelinin Degrade renk seçeneği ile piyasaya sürülmesinin ardından, Çin merkezli şirket bu cesur renk seçimi nedeni ile övgüleri hak etmişti. Aslında yeni renk seçeneği o kadar popüler oldu ki şirket sadece bir kaç hafta sonra diğer iki modelinde de aynı renk seçeneğini sunmaya başladı. 

Öte yandan Samsung ise başta Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 ikilisi olmak üzere bu yıl piyasaya sunduğu akıllı telefon modellerinde geleneksel renk tercihlerine sadık kalarak, bu konuda bir riske girmeyi tercih etmedi. Ancak geçen ay, şirketin 2019 yılında piyasaya sunacağı Galaxy S10 modeli için dikkat çekecek bazı planları olduğu iddia edildi. Bu iddialarda, Samsung'un beş yeni renk seçeneği sunmayı planladığı özellikle belirtildi. Şimdi ise Ice Universe tarafından verilen bilgiye göre Samsung, Huawei'nin Degrade renk seçeneklerini kullanarak yeni seçenekler ortaya koymaya çalışacak. 

Ancak şu anda, Samsung'un sunacağı yeni renk seçeneğinin, sadece Huawei'nin degrade renk seçeneği ile benzer birşey mi olacağı yoksa tamamen farklı ve şaşırtıcı bir renk seçeneğinin mi geleceği belli değil. Ancak en akıllıca olanı, Samsung'un Huawei'nin renk seçeneğini kopyalayarak yeni ve farklı bir renk seçeneğini sunması gösteriliyor. Ancak wöylentilere göre Galaxy S10'un  renk seçenekleri, Huawei'nin modellerine göre çok daha güzel ve göz alıcı olacak. 

Whatsapp