Galaxy S10 Serisinin Fotoğrafı Sızdırıldı

Galaxy S10, Galaxy S10 E ve Galaxy S10+ modellerini gösteren bir fotoğraf internete sızdırıldı.

Samsung'un önümüzdeki ay yapacağı Galaxy S10 duyurusu, aylardır söylentilere ve sızıntılara konu oluyor. Belki de Galaxy S10 serisi, Samsung'un hakkında en fazla bilgi sızan telefon modelleri olacak. 20 Şubat tarihinde resmi tanıtımı yapılacak olan Galaxy S10 serisi, koruyucu içindeki resimleri ile bir kez daha internete sızdırıldı. 

https://twitter.com/evleaks/status/1086499524456132608

Evan Blass tarafından paylaşılan bilgiler, doğal olarak daha güvenilir sayılıyor. Evan Blass'ın twitter üzerinden paylaştığı yeni bir fotoğrafta ise Galaxy S10 Lite veya S10E, standart Galaxy S10 ve Galaxy S10+ akıllı telefonlar, koruyucu kılıf içinde görüntüleniyor. Samsung Galaxy S10'un Lite / E versiyonunun sadece iki kameraya sahip olacağı, diğer iki modelde üç ve dört lensli kameranın yer alacağı bilgisi bir süredir gündeme geliyordu. Ancak şimdi, en uygun fiyatlı Galaxy S10 modelinin, kalp atış hızı sensörüne sahip olmayacağı ortaya çıktı. Bu da, ekran içi parmak izi tarayıcıdan sonra bir başka önemli özelliğin daha Galaxy S10 Lite / E modelinde yer almayacağı anlamına geliyor. 

Aslında görüntüler, Galaxy S10 serisi hakkında bilmediğimiz hiçbir şeyi ortaya koymuyor. Üç modelde de Bixby tuşu bulunuyor ve kılıfın kesim çizgileri, Galaxy S9'dan olduğu gibi alt tarafta 3.5mm kulaklık girişinin olduğuna işaret ediyor. Telefonların ekran büyüklükleri de önceki söylentilerde iddia edildiği gibi 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inç olacak gibi görünüyor. 

Samsung Galaxy S10 serisinin 20 Şubat tarihinde yapılacak tanıtımına tam olarak bir ay kaldı ve artık, ortaya çıkacak çok fazla detay kalmadı gibi görünüyor. 

Whatsapp