Galaxy S10 Serisinin 5G Destekli Dördüncü Varyantı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S10 serisinin S10, S10 Lite, S10 Plus varyantlarının ardından bugün 5G destekli dördüncü varyantı da belli oldu.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılarda Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri arasında Galaxy S10 Lite, S10 ve S10 Plus modelleri yer alıyordu. Şirketin farklı ekran boyutu ve özellikler ile piyasaya süreceği Galaxy S10 serisi öyle görünüyor ki dört farklı varyant ile beraber gelecek. Raporlarda SM-G970, SM-G973 ve SM-G975 model numaraları ile listelenen üç cihaza ek olarak 5G destekli dördüncü bir varyant eklenecek.

Söylentilere göre 5G destekli Galaxy S10 varyantı SM-G977 model numarası ile birlikte gelecek. Farklı ülkelere göre kod adında ufak değişiklikler olması beklenen bu varyantın birçok pazarda satışa sunulacağı düşünülüyor.

Şuan için 5G teknolojisi bildiğiniz üzere test aşamasında olan bir bağlantı özelliği olarak karşımıza çıkıyor. İlk olarak aktif şekilde önümüzdeki yıllarda kullanılacak olan 5G bağlantı özelliğinin 2019 yılında piyasaya sürülecek olan bütün amiral gemisi telefonlarda yer alacağını düşünüyoruz.

Snapdragon 855 işlemcisinin yanı sıra yeni üst seviye MediaTek işlemci ve Exynos işlemcilerde de 5G destekli bir modem kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sebeple Galaxy S10 serisinde de 5G destekli bir varyantın ayrı olarak satışa çıkacağı söyleniyor.

Whatsapp