Galaxy S10 Serisinin 45 Milyon Satması Bekleniyor 

Samsung, Galaxy S10 serisinin satış hedefini açıkladı. Galaxy S10 üçlüsünün toplamda 45 milyona yakın satılması hedefleniyor.

Samsung Galaxy S10 serisinin selefi Galaxy S9 serisinden daha fazla dikkat çektiği bir gerçek. Merakla beklenen Galaxy S10 serisinin şu ana kadar ki piyasaya performansının iyi olduğu belirtiliyor. Tanınmış bir piyasaya analisti olan Guo Minghao'nun son açıklamalarına göre, serinin piyasaya sürülmesinden sonraki mükemmel pazar performansı nedeniyle, genel satış tahmininin % 30 artması bekleniyor.

Guo Minghao, Samsung Galaxy S10 serisi akıllı telefonların satış rakamının, bu yıl 40 milyon ila 45 milyon adede ulaşmasını bekliyor. Guo Minghao yatırımcılara verilen bir raporda, Galaxy S10e, S10, S10 + ve S10 5G için ön siparişlerin beklenenden yüksek olduğunu söyledi. Guo Minghao, Galaxy S10 serisindeki tüm akıllı telefonlar arasında, normal Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 +'ın toplam satışların % 85'ini oluşturmasını bekliyor.

Buna rağmen, Galaxy S10 serisi akıllı telefonların satışları, hala Apple iPhone kadar iyi değil. Apple’ın iPhone satışlarının 2019’un ilk çeyreğinde yaklaşık 66 milyon adede ulaşacağı tahmin ediliyor. Galaxy S9 serisinin, çok fazla inovasyon sağlamadığı için büyük bir eleştiriler aldığını, ancak Galaxy S10 serisinin daha iyi olduğunu belirtelim.

Whatsapp