Galaxy S10 Serisi FCC Sertifika Sürecinde Ortaya Çıktı 

Samsung'un tanıtımı için artık geri sayıma geçilen Galaxy S10 serisi, FCC sertifikası alarak piyasaya çıkmak için son hazırlıklarını tamamlıyor.

Samsung’un Galaxy S10 serisi, dünyanın dört bir yanındaki birçok yetkili kurumdan sertifika aldı. Ancak bunlardan en önemlisi, Galaxy Unpacked etkinliğinin de düzenleneceği Amerika Birleşik Devletleri'ndeki FCC sertifikası. Samsung Galaxy S10 serisi üç model numarası ile bugün FCC sertifikası aldı. Bu modeller sırasıyla, Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10+ olarak listeleniyor. 

FCC listesi, akıllı telefon modellerinin özellikleri açısından çok önemli detayları ortaya koymuyor. Ancak yine de bahse değer bazı bilgiler ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre, Samsung'un yeni Galaxy S10 serisi, en son WiFi özelliklerine sahip olacak ve Wi-Fi 6'yı (802.11ax) destekleyecek. Bu özellik, daha yüksek bağlantı hızlarının yanı sıra daha iyi pil verimliliği sağlayacak. Ayrıca, yeni akıllı telefon modelleri Samsung Pay desteği için NFC ve MST chiplerine sahip olacak. 

Ek olarak, ABD'deki tüm büyük 4G LTE bantları, Samsung’un en yeni amiral gemisi serisi tarafından desteklenecek. Son zamanlarda internete sızdırılan birçok görüntü, Galaxy S10 serisinin tasarımını ortaya koyarken özellikleri ilgili bazı kafa karışıklıklarını da gidermişti. Galaxy S10 serisinin fiyatları da geçtiğimiz hafta internete sızdırılmıştı ve 20 Şubat tarihinde düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğine yaklaşık iki haftalık bir süre kaldı.  

Whatsapp