Galaxy S10 Lite Tasarımı Kılıf Görüntülerinden Ortaya Çıktı 

Samsung Galaxy S10 Lite'ın tasarımı detaylanıyor. Aksesuar üreticilerinden gelen görüntüler, Galaxy S10 Lite'ın tasarımı hakkında ipuçları veriyor.

Bir aksesuar üreticisinden elde edilen konsept görüntüler sayesinde, Galaxy S10 Lite'ın kabaca nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda önemli ipuçları ortaya çıktı.

Kılıf üreticisinden alınan görüntüler baz alınarak hazırlanan konsept görüntü, selfie kamera için delikli düz bir ekrana Infinity-O sahip bir telefonu, kulaklık girişini, yan tarafa entegre edilmiş parmak izi okuyucuyu ince çerçeveleri ve kablosuz şarjı da dahil her yönden gösteriyor. Diğer iki Galaxy S10 modelinin kavisli ve çift ön kameraya sahip Süper AMOLED ekranlarla gelmesi beklendiği için bu cihazın Galaxy S10 Lite olduğu tahminini kolayca yapabiliriz. 

https://twitter.com/UniverseIce/status/1078551080655454208

Premium Galaxy S10 modellerinin üç lensli arka kameraya sahip olacağı göz önüne alındığında i, Galaxy S10 Lite'ın arka tarafında çift kamera olması bekleniyor. Akıllı telefonun 5.8 inç ekran ve Exynos 9820 veya Snapdragon 855 yonga seti ile geleceği iddia ediliyor. Galaxy S10 Lite, Siyah, Beyaz ve Mavi renk seçeneklerinin yanı sıra Sarı ve Yeşil renk seçeneklerine de sahip olacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp