Galaxy S10, Daha Büyük Batarya için Yatay Kamera Kurulumuna Sahip Olabilir

Samsung'un 2019 amiral gemisi Galaxy S10'un tasarımına dair detaylar da belli olmaya başladı.

Samsung, Galaxy S9’un parmak izi okuyucusuna daha kolay erişim sağlayan dikey kamera kurulumunun beğeni kazanmasına rağmen, Galaxy Note 9’da yatay bir düzen seçmişti. Bu düzen, daha büyük bir batarya için önemli ölçüde avantaj sağlarken, şimdi güvenilir bir kaynağa göre Güney Koreli şirket Galaxy S10 modelinde de aynı düzeni tercih edecek. 

Galaxy S10 tasarımının başlangıçta, Galaxy S9’un ayak izlerini takip etmesi beklense de, Galaxy S10 serisindeki yatay kamera düzeni, son zamanlarda sızan bilgilerle daha iyi uyum sağlıyor. Gelen bilgilere göre Galaxy S10+'ın 3.500 mAh'den 4.000 mAh kapasiteli bir bataryaya geçiş yapacağı iddia ediliyordu. Bu kapasite, amiral gemisini Galaxy Note 9 ile eşit batarya kapasitesine yükseltiyor ancak dikey kamera kurulumu göz önüne alındığında, bu rakam gerçekçi görünmüyor. Sonuçta Galaxy S10+, özellikle dikey formda oldukça fazla ter kaplayacak üçlü kamera kurulumu ile tasarlandı. 

Bu birkaç detayın yanı sıra, Samsung’un Galaxy S10 serisi üç boyutta geliyor. İki büyük ekranlı modelin ise % 93,4 ekran / gövde oranı sunması bekleniyor. En son söylentilere göre, bu ekran gövde oranı, ön kamera için ekranın içinde küçük bir delik ve ince çerçeveler kullanan yeni Infinity-O ekranı sayesinde mümkün olacak.

Galaxy S10 serisi amiral gemisi akıllı telefonlar, Samsung'un bu hafta duyuracağı yeni nesil Exynos Yo ga seti ile gelecek ancak Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore'de satışa sunulacak modellerin Snapdragon 8150 yonga setine sahip olacağı belirtiliyor. 

Whatsapp