Galaxy On8 akıllı telefon yakında duyurulabilir

Samsung, Galaxy On ailesine yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor..

Hindistan dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birisi ve firmalar bu pazara oldukça önem verirken, özel modellerini bu pazarda sunmaya devam ediyorlar. Samsung da bu pazarda bir çok akıllı telefon sunarken, son olarak Samsung'dan dün Galaxy On5 (2016) ve Galaxy On7 (2016) akıllı telefon duyuruları geldi. Bu yeni cihazlar Çin için duyurulmuştu.

Bu yeni cihazların ardından şimdi de yeni bir Galaxy On modeli hakkında daha bilgiler geldi. Flipkart bilindiği üzere Hindistan'ın en büyük perakende satıcılarından bir tanesi ve "Big Billion Days" adındaki her sene düzenlediği özel günler için hazırlıklarını sürdürürken, firma bu gün için yeni ayrı bir web sayfası yapmış durumda.

Bu web sayfasında da partnerlerine özel olarak teşekkür ederken, bu bölümde Galaxy On8 ismi göze çarpıyor. Bu da bu önemli günlerde firmanın Galaxy On8 (2016)'yı satışa sunabileceği anlamına geliyor.

Henüz bu Samsung'un yeni akıllı telefonu hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, kısa süre önce Flipkart, Super AMOLED Full HD çözünülürlükte ekran ile Galaxy On için teaser bilgi paylaşmıştı ve büyük ihtimalle yeni Samsung Galaxy On8 (2016) Full HD Super AMOLED ekran ile sunulabilir.

Şu sıralar firma Galaxy Note7'nin batarya fiyaskosu ile uğraşırken, satışları durdurulan bu akıllı telefonunu yavaş yavaş satışa sunmaya başladı.

Whatsapp