Galaxy On7 akıllı telefon için Android Marshmallow geldi

Samsung, farklı modelleri için Android güncellemelerini sunmaya devam ediyor.

Akıllı telefon pazarında kıyasıya mücadele sunarken, özellikle Android cephesinde firmalar güncelleme desteklerini de akıllı telefon modelleri için üst seviyede sunma çabasındalar. Bu konuda özellikle de Güney Kore devi Samsung öne çıkarken, firmanın akıllı telefon modelleri Android 6.0 Marshmallow güncellemesi almaya devam ediyor.

Samsung'un güncelleme alan cihazlarından bir tanesi de Galaxy On7 adındaki cihazı oldu ve gelen bilgilere göre güncelleme olarak ülkemizde sunulmaya başlandı. İlk haber Türkiye'den gelirken, kısa süre içerisinde de diğer bir çok ülkede de güncellemenin Galaxy On7 kullanıcıları için sunulması bekleniyor.

Güncelleme G600FXXU1APF8 yapım numarası ile geliyor. OTA üzerinden kolayca yüklenebilen güncelleme ile Galaxy On7 akıllı telefon Marshmallow yeniliklerine kavuşuyor ve ayrıca yenilikler, iyileştirmeler ve geliştirmeler de yer almakta.

Cihazı hatırlayacak olursak eğer, Samsung Galaxy On7 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş. 1.5GB sistem belleği içeren akıllı telefonun ayrıca dahili veri kapasitesi ise 8GB olarak belirlenmiş.

1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan Samsung Galaxy On7 akıllı telefon 13MP arka kamera ve ayrıca 5MP ön kamera ile birlikte sunuluyor. Akıllı telefon geçtiğimiz sene Android 5.1 Lollipop ile sunulmuştu.

Whatsapp