Galaxy On6, 5.6 inç AMOLED Ekranla Duyuruldu

Samsung, Galaxy On serisinin yeni üyesi Galaxy On6 modelini, 5.6 inç AMOLED Ekranla resmi olarak duyurdu.

Samsung, bugün Hindistan'daki en yeni Galaxy On Serisi akıllı telefonu olan Galaxy On6'yı resmi olarak duyurdu. Akıllı telefon, Galaxy J6'nın farklı bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor ve benzer 5.6-inç 1480 x 720 piksel 18.5:9 en-boy oranına sahip Super AMOLED ekran ve Exynos 7870 yonga seti ile 4GB RAM'e sahip. 

Yeni Samsung Galaxy On6 aynı zamanda 13MP arka kamera, 8MP ön kameraya sahip ve 3.000 mAh kapasiteye sahip bir bataryadan güç alıyor. 

Samsung Galaxy On6'nın öne çıkan diğer özellikleri arasında ise Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve Samsung Experience arayüzü bulunuyor. Ayrıca Samsung'un yüz tanıma özelliği ile birlikte parmak izi tarayıcı da cihazda yer alıyor. Galaxy On6, 64GB dahili depolama alanına ve microSD kart yuvasına da sahip. İsteğe bağlı çift SIM desteği, 3,5 mm ses jakı ve FM radyo da kalan özellikleri tamamlıyor. 

Samsung Galaxy On6 akıllı telefon Mavi ve Siyah renk seçeneklerine sahip olacak ve Hindistan'da Flipkart’a özel olarak satışa sunulacak. İlk satış 5 Temmuz tarihinde yapılacak ve 200€ yerine 180€'luk özel bir fiyatla satışa sunulacak. 

Whatsapp