Galaxy On5 (2016) benchmark sonuçlarında göründü

Güney Kore devi Samsung, yakında Galaxy On5 (2016) adında yeni bir akıllı telefon sunacak.

Samsung akıllı telefon pazarında lider ve özellikle de yeni Galaxy S7 ailesi ile de oldukça yüzü gülerken, ilerleyen dönemde de satış rakamlarını arttırma peşinde. Firma çok yakında yeni bazı modeller sunacak ve bunlar arasında yeni Galaxy On (2016) ailesi de yer alıyor.

Geçtiğimiz sene sunulan Galaxy On5 ve Galaxy On7 oldukça ilgi görürken, bu cihazların yeni nesil temsilcileri hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce Samsung Galaxy On7 (2016) akıllı telefon GFXBench adındaki bir benchmark veri tabanında ortaya çıkmıştı. Ayrıca bu cihazın test için Hindistan'da giriş yaptığını da ZAUBA üzerinden öğrenme şansına sahip olmuştuk ve şimdi de bu cihazın küçük versiyonu hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Bir kaç gün önce de Samsung Galaxy On5 (2016) benzer şekilde ZAUBA'da görünmüştü ve şimdi de Samsung SM-G570F model numarasına sahip olan akıllı telefon Geekbench'de ortaya çıktı. Geekbench üzerinden ayrıca cihazın teknik özelliklerine dair de bazı bilgileri görebilmekteyiz.

Samsung Galaxy On5 (2016) akıllı telefon görüldüğü kadarı ile Google tarafından geliştirilen Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Akıllı telefonun yonga seti ise 1.38Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili olarak gelmekte.

Akıllı telefon 2GB sistem belleğine sahip ve şu an için Samsung Galaxy On5 (2016) modelinin ne zaman tanıtılacağına dair bilgi bulunmamakta.

Whatsapp