Galaxy On Nxt akıllı telefon satışa sunuldu

Samsung'un yeni duyurduğu Galaxy On Nxt akıllısı Hindistan'da Flipkart üzerinden satışa çıktı...

Samsung'un son dönemde sunmaya başladığı yeni akıllı telefon modelleri arasında Galaxy On modelleri yer alıyor. Özellikle Hindistan pazarı için tasarlanmış bu modellerden ilk olarak sunulanlar, Galaxy On5 ve Galaxy On7 olurken, kısa bir süre önce de Güney Kore devinden Galaxy On8 adında bir başka model duyurusu daha gelmişti.

Bir kaç gün önce firma yeni bir Galaxy On modelini daha gün yüzüne çıkardı. Samsung Galaxy On Nxt olarak adlandırılan bu yeni model gelen bilgilere göre dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da satışa sunuldu. Ülkenin online perakende satış devi Flipkart üzerinden ₹18,490 - yaklaşık $275 fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Bu cihaza bakarsak eğer, Samsung Galaxy On Nxt 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, bu ekranın çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefonda 3GB sistem belleği bulunuyor. Ayrıca dahili veri kapasitesi 32GB olup, microSD kart ile daha da arttırılabilmekte.

Samsung Galaxy On Nxt'in arkasında ise 13MP kamera yer alırken, ön kamerası da 8MP çözünürlükte gelmekte. Cihaz Samsung tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7879 yonga setinden güç alıyor.

Ayrıca alüminyum kasa tasarımı içeren akıllı telefonun bataryası ise 3.000mAh. Akıllı telefon Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Whatsapp